Η Εταιρεία μας

Ιστορία

Το 2006 ο Σταύρος Φράττης, ιδρυτής της εταιρίας, αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τη μέχρι τότε καριέρα του και να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Μέσα από ένα μαγαζί στο ebay ξεκίνησε να γίνεται γνωστός στους συλλεκτικούς κύκλους. Δημιούργησε τον πυρήνα της ομάδας μας. Το 2007 εκδόθηκε ο πρώτος κατάλογος άμεσων πωλήσεων και τέλος του 2008 πραγματοποιήθηκε η πρώτη ζωντανή δημοπρασία.

Η απόφαση να επεκταθούμε στις ζωντανές Δημοπρασίες δεν ξεκίνησε από την φιλοδοξία να δημιουργήσουμε έναν ακόμα οίκο Δημοπρασιών στην Ελλάδα, αλλά από την διαπίστωση της ύπαρξης ενός μεγάλου κενού στον χώρο, το οποίο είχε να κάνει με τη σχέση ποιότητας και ποικιλίας του προσφερόμενου υλικού στους συλλέκτες και βιβλιόφιλους.

Αφουγκραζόμενοι την ανάγκη της αγοράς για καλό υλικό, καλές τιμές και αξιόπιστες συναλλαγές, δημιουργήσαμε έναν πλούσιο, εικονογραφημένο κατάλογο στον οποίο μπορεί κανείς να δει όλα τα προϊόντα με την ακριβέστερη δυνατή περιγραφή.

Η ποιότητα του προσφερόμενου υλικού αναβαθμιζόταν συνεχώς από κατάλογο σε κατάλογο και η διαφάνεια και ο άψογος επαγγελματισμός στις συναλλαγές μας έφερε τους πρώτους καρπούς στη συνεργασία μας με τους πωλητές και αγοραστές. Το μόνο που είχαμε ζητήσει τότε από εσάς ήταν να μας εμπιστευθείτε και να σεβαστείτε την προσπάθειά μας, δίνοντάς σας την υπόσχεση πως δε θα προδώσουμε ποτέ την εμπιστοσύνη που θα μας δείξετε.

Σήμερα, με τη βοήθεια της δεμένης μας ομάδας και της δικής σας εμπιστοσύνης, με τη φρέσκια ματιά της επόμενης γενιάς, προχωράμε μπροστά, ανανεωνόμαστε και αναπτυσσόμαστε συνεχώς, με νέες ιδέες, αλλά μένοντας πάντα σταθεροί στις αξίες μας.

Σας καλούμε να περιηγηθείτε στον ανανεωμένο ιστοχώρο μας, στον οποίο θα βρείτε ευκαιρίες και σπάνια συλλεκτικά είδη μέσα από τις ζωντανές, τις online δημοπρασίες και το eshop μας.


Η Δραστηριότητά μας

Στον οίκο μας θα βρείτε σπάνια συλλεκτικά αντικείμενα, αντίκες, έργα τέχνης, σπάνια βιβλία, αρχειακό και φωτογραφικό υλικό κ.α.

Με την εμπειρία των τόσων χρόνων, οργανώνουμε και διεξάγουμε δημοπρασίες ζωντανές, αλλά και online, ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Στους πλούσιους καταλόγους των δημοπρασιών μας θα βρείτε πληθώρα συλλεκτικών ειδών ελληνικού κυρίως ενδιαφέροντος. Η διαδικασία χαρακτηρίζεται από διαφάνεια και επαγγελματισμό.

Διαθέτουμε ηλεκτρονικό κατάστημα (Eshop) με προϊόντα που ανανεώνονται συχνά. Θα βρείτε καλές τιμές, προσφορές και προτάσεις. Μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο φυσικό μας κατάστημα, το οποίο είναι ιδιαίτερης αισθητικής, να κάνετε τις αγορές σας ή να παραλάβετε την παραγγελία σας και να γνωριστούμε από κοντά.

Αριθμός ΓΕΜΗ: 116225601000

Που βρισκόμαστε

Η έδρα μας βρίσκεται στην περιοχή των Σεπολίων. Επιλέξαμε και επενδύσαμε σε αυτή τη συνοικία του Δήμου Αθηναίων για την αίσθηση «γειτονιάς» που προσφέρει. Λίγα λεπτά μακριά από το Σύνταγμα μέσω του μετρό, αλλά αρκετά μακριά από την πολυκοσμία του αθηναϊκού κέντρου.

Τα γραφεία, η αίθουσα δημοπρασιών και το φυσικό μας κατάστημα βρίσκονται στην οδό Λαμπόβου, εύκολα προσβάσιμα με:

• Μετρό (500 μέτρα από το σταθμό των Σεπολίων)

• Λεωφορείο (100 μέτρα από τη στάση Παιδική Χαρά των γραμμών 732 και 892)

• Αυτοκίνητο (200 μέτρα από τη γέφυρα Ροσινιόλ της λεωφόρου Κηφισού)